Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Forgot Password

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

[Deleted User]

A eshte drejtesia 5 vjet???

Kam lexuar ne internet qe dekani i fakultetit ka thene qe tani drejtesia nuk do te jete 3+2 por do te jete me nje program 5 vjecar.Cfare do te thote kjo qe pasi te bejme 5 vite duhet te kryejme serish studime master apo cfare do te ndodhe me ne?Cfare nevojitet tjeter per tu bere avokat ose gjyqtarw apo vetem ky program 5 vjecar?
JU lutem nje prgj

Shpërnda
  1. Nuk mendoj se do te ndodhi ky ndryshim, por edhe nese ndodh jam i sigurt qe do t’ju jepet opsioni qe te vendosni se per cfare deshironi te profilizoheni, pra shkolla do te perfundoje pas 5 vitesh. Nese deshiron te vazhdosh per gjyqtar ose prokuror, duhet te ndjekesh shkollen e magjistratures, e cila ne kete moment ka shume nevoje per studente te rinj per arsye te reformes ne drejtesi.

    • 0

Lini një përgjigje