A do jen te veshtira provimet neser

kam fizik per provim me zgjedhje neser, mendoni qe do jete shume i veshtir provimi??

Ky postim është nga arkiva e PortaliStudentor.al dhe është postuar nga përdoruesit e platformës sonë.