Përshëndetje të gjitheve! ??. Mund të më jepni një mendim të informuar mbi të dhënat e mëposhtme? ?

◇~Në vit të parë: Matematikën dhe Kiminë i kisha 9, të tjerat 10, pra mesatarja e vitit të parë 9.8
~Në vit të dytë dhe të tretë i kisha të gjitha notat 10. Pra, mesatarja e 3 viteve është 9.94
◇ Provimet sipas radhës i mora 9.79, 9.12, 9.8 dhe 9.37 pra mesatarja M.Sh i bie 9.52
◇ Mesataren VKM e kam 9.73.

Sa është probabiliteti që ta fitoj Mjeksinë dhe në çfarë date mund të pres të dali në rast se kam mundësi ta fitoj?
JU FALEMI NDERIT! ??