Gevio, të lutem mund të më japësh gjykimin tënd mbi statistikat e mjeksisë dhe mbi kuotat që kanë lëvizur. A është me të vërtetë pothuajse e pamunduar për mua në vendin e 340 ta fitoj????!!!!! Te lutem pergjigju se jam ne panik.