Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

🕗-🇷-🇦 -🇷-🇮; Universiteti i Mjekësisë

Në çfarë ore duhet të paraqitemi ditën e parë tek Universiteti i Mjekësisë?!

Shpërnda
  1. Po nuk besoj para ores 8 . Keshtu qe nese sdel asnje lajm me mire te jemi heret sesa vone mendoj une 😔

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto