Pyetje per ndihme

raport
pyetje

Ju lutemi sqaroni shkurtimisht pse mendoni se kjo pyetje duhet të raportohet.

raport
anuloj

PERSHENDETJE jam maturant dhe  doja te pyesja me sa pike mund te levize qe une te kap nje dege psh nqs kam 40-60 pike me pak mund ta kapi degen??? flmmm

5 muaj 2021-01-17T14:23:55+02:00 0 përgjigje 0

përgjigje ( 1 )

  0
  2021-05-10T19:50:56+02:00

  Ju lutemi sqaroni shkurtimisht pse mendoni se kjo përgjigje duhet të raportohet.

  raport
  anuloj

  Varet nga dega dhe normalisht konkurenca . Po ka shanse ta kapesh.

Lini një përgjigje