Informatike apo infermieri?

raport
pyetje

Ju lutemi sqaroni shkurtimisht pse mendoni se kjo pyetje duhet të raportohet.

raport
anuloj

Cila nga keto dege eshte me fitimprurese ne tregun e punes? Avatnatzhet dhe disavantazhet, edhe cila eshte me e thjeshte, pra sa mend do qe te vazhdosh nje nga deget e mesiperme.

6 muaj 2020-12-25T19:37:00+02:00 1 përgjigje 1

përgjigje ( 4 )

 1. Ju lutemi sqaroni shkurtimisht pse mendoni se kjo përgjigje duhet të raportohet.

  raport
  anuloj

  Une mendoj se ti duhet te zgjedhesh degen qe ti ke vertete deshire. Normalisht qe informatika eshte me fitimprurese. Te dyja deget kane veshtiresite e tyre. Duhet te shkosh ne ate dege qe ti e sheh veten pas 10 vitesh. Ti e sheh veten si infermier, duke ndihmuar pacientet, apo e sheh si programues?

 2. Ju lutemi sqaroni shkurtimisht pse mendoni se kjo përgjigje duhet të raportohet.

  raport
  anuloj

  Te them te drejten, as vetew nuk e di. Jam goxha konfuz. Puna eshte se me kompjutera dhe informatike jame marre gjithe jeten,qe ne femijeri sa dolen per here te pare ketu, me kodim, por edhe nga pjesa e IT, dhe sikur me eshte merzitur disi, ose skam me ate motivim sac kam pasur dikur, edhe kam hall se psh vazhdoj shkollen, edhe e le se me merzitet ose nuk e ha dot.

 3. Ju lutemi sqaroni shkurtimisht pse mendoni se kjo përgjigje duhet të raportohet.

  raport
  anuloj

  Pershendertje doja te vazhdoja shkollen si manturante qe jam per deget e juridikut per shkoll te lart dhe ne me sa pik mund ta kapesh per ne Tiran po ne Rrethe . Ju lutem ktheni pergjigje nese mund te me ndihmoni ?

 4. Ju lutemi sqaroni shkurtimisht pse mendoni se kjo përgjigje duhet të raportohet.

  raport
  anuloj

  Pershendetje!
  Jam nje maturante mesataren e tre viteve te gjimnazit e kam 10.0 dhe ne provim mature besoj se do me dal mesatarja 8.25 a mund ta kap inxh informatike te politekniku,pra me VKM 9.12

Lini një përgjigje