A jane te veshitra provimet e matures?

raport
Sondazh

Ju lutemi sqaroni shkurtimisht pse mendoni se kjo pyetje duhet të raportohet.

raport
anuloj
71.43%Po ( 10 voters )
28.57%Jo ( 4 voters )
Based On 14 Votes

Jam shume ne ankth per provimet. A jane ato aq te veshtira sa njerezit thon?

1 muaj 2021-05-04T16:49:19+02:00 0 përgjigje 0

përgjigje ( 1 )

  2
  2021-05-04T23:48:11+02:00

  Ju lutemi sqaroni shkurtimisht pse mendoni se kjo përgjigje duhet të raportohet.

  raport
  anuloj

  Nuk jane aq sa e bejne. Po te mesosh mire arrihet cdo gje . Dhe normal varet nga teza qe do bejne. Nese sbehen kete vit si turi vjet…

Lini një përgjigje