image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Publikohet provimi i Gjuhes Shqipe dhe Letersise bashke me …
Mbështetur nga:
None

Publikohet provimi i Gjuhes Shqipe dhe Letersise bashke me alternativat e sakta

Postimet e Vjetra
Lexohet për 1 minutë | 0 komente
June 14, 2020, 9:18 a.m.

QSHA sapo ka publikuar provimin e Gjuhes Shqipe dhe Letersise bashke me te gjitha alternativat e sakta. Klikoni siper ketij linku per te kontrolluar pergjigjet tuaja: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2020/06/testi_gjuhe_shqipe.pdf


Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Llogarisni pikët për universitet | Llogarisni pikët e Maturës 2021
Lexo Tani
image
Provimet me Zgjedhje, Matura 2022 - Modele Testesh dhe Skema Vleresimi
Lexo Tani
image
Tezat e Maturës Shtetërore - Matura Shtetërore Ndër Vite - Matura 2022
Lexo Tani
image
Aplikimi Universitar/ Del data kur maturantet mund te shkarkojne faturen per arketim
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore