L
  • L
    Ledia
  • 16 Maj, 2019
portalistudentor.al ka qene nje ndihmese shume e madhe per mua.
S
Eshte nje mundesi shume e mirë të provojmë veten ,aftesite ,dhe ta shohim ku jemi ,perpos kesaj duke pervetesuar mangesite tona.🙂
S
Letersia eshtë arti i fjales.Jq vlen ta provojme .Ky aplikacion eshte shume i rendesishem pasi nepermjet ketij te fundit arrijme te shohim nivelin ku jemi duke pare perparesite dhe mangesite tona.🤗
S
Ky portal eshte mjaft ndihmues .Pse mos ta provojme.
V
  • V
    Veronika
  • 8 Qershor, 2019
Shum mir
V