Per Maturantet

Provimet e Ekonomise nder vite

Ne kete faqe do te gjeni provimet e biologjise nder vite per t’u pergatitur sa me mire per Maturen 2022. Provimet e biologjise jane provime me zgjedhje te cilat maturantet do t’i zgjidhin ne menyre te tille qe te kualifikohen per ne universitet, ne programe te ndryshme studimi te cilat e kerkojne biologjine per t’u kualifikuar.

Provimet e biologjise nder vite ose tezat e biologjise nder vite, jane provimet te cilat kane rene ne vitet e kaluara te matures steterore dhe te cilat do t’ju sherbejne qe ju te mund te pergatiteni per provimet tuaja te ardhshme.

Matura 2019

Ekonomi – Modeli 2019

Ekonomi – Skema e Vleresimit 2019

Matura 2018

Ekonomi – Modeli 2018

Ekonomi – Skema e Vleresimit 2018

Komento më poshtë!