image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Provimet e Matures Matematike - Matura 2023
Mbështetur nga:
None

Provimet e Matures Matematike - Matura 2023

Postimet e Vjetra
Lexohet për 1 minutë | 0 komente
Dec. 2, 2019, 6:11 p.m.

Nese deshironi te kualifikoheni per ne universitet, ju duhet te arrini nje rezultat te mire ne provimet e Matures 2023, sidomos ne provimin e Matematikes ne lenden matematike, pasi shumica e universiteteve e kane si kriter rezultatin tuaj ne keto provime, e sidomos universitete te tilla si Universiteti Politeknik i Tiranes, si edhe Universiteti i Mjekesise ne disa raste.

Per t'ju ardhur ne ndihme sa me shume ne menyre qe te parapergatiteni ashtu sic duhet per keto provime, ne kemi hartuar nje pakete ndihmuese per provimin e matematikes per maturen shteterore 2023. Nese i perkushtoheni materialit te kesaj pakete, nuk do t'i keni aq te veshtira edhe provimet e Matures 2023.

Klikoni mbi linkun e meposhtem per te shkuar te paketa pergatitore per provimin e matematikes: https://www.portalistudentor.al/provimi-matematikes-matura-2020-ushtrime/

Ju urojme suksese dhe dalshit sa me mire!


Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Përfundon provimi i matematikës, Matura Shtetërore 2020
Lexo Tani
image
Mesim online apo ne auditor? Zbardhet vendimi i Universitetit te Tiranes
Lexo Tani
image
Mesatarja minimale qe ju duhet per te vazhduar universitetin / Viti akademik 2023 - [nyear]
Lexo Tani
image
Provimet e Matures Letersi - Matura 20232
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore