image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Provimet e Kimise nder vite - Provimet e Matures
Mbështetur nga:
None

Provimet e Kimise nder vite - Provimet e Matures

Postimet e Vjetra
Lexohet për 1 minutë | 0 komente
June 9, 2020, 1:33 p.m.

Ne kete faqe do te gjeni provimet e kimise nder vite per t'u pergatitur sa me mire per Maturen Shteterore 2023. Provimet e kimise jane provime me zgjedhje te cilat maturantet do t'i zgjidhin ne menyre te tille qe te kualifikohen per ne universitet, ne programe te ndryshme studimi te cilat e kerkojne kimine per t'u kualifikuar. Provimet e kimise nder vite ose tezat e kimise nder vite, jane provimet te cilat kane rene ne vitet e kaluara te matures steterore dhe te cilat do t'ju sherbejne qe ju te mund te pergatiteni per provimet tuaja te ardhshme.

Matura 2019

Kimi - Modeli 2019 Kimi - Skema e Vleresimit 2019

Matura 2018

Kimi Berthame - 2018 Kimi e Thelluar - 2018

Matura 2017

Kimi Berthame - 2017 Kimi e Thelluar - 2017


Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Ja kur do dalin notat e Maturës Shtetërore 2022. Përgjigje zyrtare!
Lexo Tani
image
Skemat e vleresimit, provimi i Gjuhes se Huaj - Matura shteterore 2020
Lexo Tani
image
Skemat e Vleresimit - Matura Shteterore 2022
Lexo Tani
image
Konviktet e Mjekesise - Informacion mbi konviktet
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore