image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Provimet e Ekonomise nder vite - Provimet e Matures
Mbështetur nga:
None

Provimet e Ekonomise nder vite - Provimet e Matures

Postimet e Vjetra
Lexohet për 1 minutë | 0 komente
June 16, 2020, 4:05 p.m.

Ne kete faqe do te gjeni provimet e biologjise nder vite per t’u pergatitur sa me mire per Maturen 2023. Provimet e biologjise jane provime me zgjedhje te cilat maturantet do t’i zgjidhin ne menyre te tille qe te kualifikohen per ne universitet, ne programe te ndryshme studimi te cilat e kerkojne biologjine per t’u kualifikuar. Provimet e biologjise nder vite ose tezat e biologjise nder vite, jane provimet te cilat kane rene ne vitet e kaluara te matures steterore dhe te cilat do t’ju sherbejne qe ju te mund te pergatiteni per provimet tuaja te ardhshme.

Matura 2019

Ekonomi – Modeli 2019 Ekonomi – Skema e Vleresimit 2019

Matura 2018

Ekonomi – Modeli 2018 Ekonomi – Skema e Vleresimit 2018


Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Portali i Maturantit - Matura 2023
Lexo Tani
image
Figurat stilistike - Epiteti, metafora, hiperbola, etj.
Lexo Tani
image
Kurse Programimi Online - Meso Programim Online
Lexo Tani
image
Përfundojnë provimet me zgjedhje, Matura Shtetërore 2020
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore