image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Provimet e Biologjise nder vite - Provimet e Matures
Mbështetur nga:
None

Provimet e Biologjise nder vite - Provimet e Matures

Postimet e Vjetra
Lexohet për 1 minutë | 0 komente
June 9, 2020, 1:19 p.m.

Ne kete faqe do te gjeni provimet e biologjise nder vite per t'u pergatitur sa me mire per Maturen 2023. Provimet e biologjise jane provime me zgjedhje te cilat maturantet do t'i zgjidhin ne menyre te tille qe te kualifikohen per ne universitet, ne programe te ndryshme studimi te cilat e kerkojne biologjine per t'u kualifikuar. Provimet e biologjise nder vite ose tezat e biologjise nder vite, jane provimet te cilat kane rene ne vitet e kaluara te matures steterore dhe te cilat do t'ju sherbejne qe ju te mund te pergatiteni per provimet tuaja te ardhshme.

Matura 2019

Biologji - Modeli 2019 Biologji - Skema e Vleresimit 2019

Matura 2018

Biologji Berthame - 2018 Biologji e Thelluar - 2018

Matura 2017

Biologji Berthame - 2017 Biologji e Thelluar - 2017    


Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Programet e Reja Orientuese Matura Shteterore 2020
Lexo Tani
image
Përgatitu për provimin e Matematikës – Matura Shtetërore
Lexo Tani
image
Provimet e Matures Letersi - Matura 20232
Lexo Tani
image
Kurs per Maturen Shteterore - Pergatitje per Maturen Shteterore 2023
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore