image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Programet e Reja Orientuese Matura Shteterore 2020
Mbështetur nga:
None

Programet e Reja Orientuese Matura Shteterore 2020

Postimet e Vjetra
Lexohet për 2 minutë | 0 komente
May 4, 2020, 3:38 p.m.

Pas situates me Koronavirusin (COVID-19), Ministria e Arsimit ka bere publike programet e reja orientuese te Matures Shteterore 2020. Keto programe orientuese do t'ju ndihmojne qe te pergatiteni per provimet e Matures te cilat nuk jane me si me pare per shkak te situates se COVID-19. Programet orientuese:

PROGRAMET ORIENTUESE TË MATURËS SHTETËRORE (ARSIMI PROFESIONAL)

GJUHË E HUAJ

GJUHË SHQIPE DHE LETËRSI

MATEMATIKË XIII

PROGRAMET ORIENTUESE TË MATURËS SHTETËRORE (GJIMNAZI)

BIOLOGJI

EKONOMI BËRTHAMË

FIZIKË

GJEOGRAFI

GJUHË E HUAJ

GJUHË SHQIPE DHE LETËRSI

HISTORI

KIMI

MATEMATIKË

QYTETARI-PSIKOLOGJI

SOCIOLOGJI-FILOZOFI

PROGRAMET ORIENTUESE TË MATURËS SHTETËRORE (SHKOLLAT ME DREJTIM TË ORJENTUAR ARTISTIK DHE SPORTIV)

GJUHË E HUAJ

GJUHË SHQIPE DHE LETËRSI

HISTORI ARTI

HISTORI BALETI

HISTORI MUZIKE

MATEMATIKË

PROGRAMET ORIENTUESE TË MATURËS SHTETËRORE (SHKOLLAT ME DREJTIM TË ORJENTUAR GJUHËSOR)

GJUHË E HUAJ

GJUHË SHQIPE DHE LETËRSI

MATEMATIKË XII

Keto programe orientuese vijne si pasoje e Koronavirusit dhe per rrjedhoje programet orientuese jane perditesuar per te akomoduar Maturen 2020.


Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Konviktet e Qytet Studentit - Informacion mbi konviktet
Lexo Tani
image
Skema e Vleresimit - Matematike / Matura 2019
Lexo Tani
image
Ja çfarë do të ndodh me vitin shkollor nëse shkollat nuk hapen brenda muajit Maj
Lexo Tani
image
Matura Shtetërore 2019 / Këtë vit një provim më pak për maturantët ndryshe nga vitet e tjera
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore