Mësime

Kurs Gjermanisht Online

Ne ofrojme kurs gjermanisht online per te gjithe grupmoshat te cilat duan qe te mesojne gjuhen Gjermane shpejt dhe mire! Ju mund t’i ndiqni kurset tona direkt e nga shtepia, duke punuar me ne nga smartphone / laptopi juaj dhe duke mbajtur nje komunikim konstant me mesuesit tane. Informacion rreth gjuhes Gjermane Gjate viteve te …
Lajme

Listat e Plota te Fituesve ne Universitete 2019 – 2020

Pas përfundimit të provimeve të Maturës, të gjithë maturantët kanë aplikuar me 10 preferencat e tyre pranë portalit U-Albania, duke i bërë këta të fundit konkurues për kuotat e alokuara në programet e studimit pranë universiteteve shqiptare. Listat e fituesve janë listat iniciale të të gjithë maturantëve aplikantë në programe të ndryshme studimi në universitetet …
Provimet e maturës

Skemat e Vlerësimit – Provimet me Zgjedhje / Matura 2019

Provimet me zgjedhje janë provimet finale të Maturës Shtetërore 2019 që sinjalizojnë përfundimin zyrtar të Maturës Shtetërore. Ne kemi bërë të mundur për juve skemat e vlerësimit të cilat ju mund t’i aksesoni për të kontrolluar saktësinë e përgjigjeve që keni dhënë në provim. Biologji, skemë vlerësimi – Varianti A: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/biologji_skema-1.pdf Ekonomi, skemë vlerësimi – …
Provimet e maturës

Skema e Vleresimit – Gjuhe e Huaj / Matura 2019

Më poshtë keni linkun që ju dërgon tek skemat e vlerësimit për gjuhën Angleze të Maturës Shtetërore 2019. Skema e Gjuhës Angleze, Varianti A: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/English-Varianti-A.pdf Skema e Gjuhës Angleze, Varianti B: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/English-Varianti-B.pdf   Skema e Gjuhës Frënge, Varianti A: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/French-Varianti-A.pdf Skema e Gjuhës Frënge, Varianti B: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/French-Varianti-B.pdf   NA BËNI FOLLOW NË  INSTAGRAM TEK @PORTALISTUDENTOR.AL QË …