Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Gevio Tabaku

Student në UniversitetThemelues i Portalit Studentor.

Discy Latest Pyetjet

Përshëndetje të gjithëve, Duke qënë se ka kaluar 1 muaj e pak që kur ju keni filluar universitetin desha t’ju pyesja të gjithëve se si ju duket deri më tani? Le ta kthejmë këtë postim në një bisedë ku ju të ...

Pershendetje, Nese akoma po kerkoni persona per te ndare qerane mund te beni nje postim ne kete link: https://www.portalistudentor.al/gjeni-dike-per-te-ndare-qerane/ Kerkesa juaj do te postohet dhe personat qe po kerkojne nje shtepi per te jetuar mund t’ju kontaktojne 🙂 Per pyetje komentoni me ...

Pershendetje, Eshte hapur kendi i maturantit dhe kendi ku ju mund te kontrolloni renditjen tuaj si edhe programet qe ju mund te fitoni. Kendi eshte ketu: https://ualbania.arsimi.gov.al/Home/Kendi Vendosni ID e maturantit dhe do t’ju paraqese te gjithe listen qe ju keni aplikuar ...