Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Forgot Password

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Gevio Tabaku

Themelues i Portalit Studentor.
 1. Besoj se e kap. Hyr ketu te lutem dhe sheno te dhenat e tua dhe sistemi te afishon deget qe mund te fitosh 🙂 https://www.portalistudentor.al/gjej-universitetin/

 2. Po, jemi duke e ndertuar sistemin i cili do t’ju afishoje te gjitha programet e mundshme qe mund te fitoni ne baze te notes suaj. Ne fund te kesaj jave besojme eshte gati.

 3. Dalin në datë 25 Qershor me shumë mundësi. Diku nga ora 21:00 – 23:00.

 4. Përshëndetje,

  Kemi postuar shkrimin tuaj në Instagram dhe kemi marrë këto përgjigje:

  “Bota është e atyre që besojnë në ëndrrat e tyre… Edhe unë ndodhem në një situatë të ngjashme.”

  “Beji pyetje vetes se çfarë dëshiron ti dhe atëherë e gjen përgjigjen.”

  “Nëse e le të ardhmen të ta vendosin të tjerët, një ditë do të pendohesh pasi nuk e do.”

  “Në të njëjtin pozicion jam dhe unë me këtë maturant… I sugjeroj të ndjeki ëndrrat dhe pasionet e tij.”

 5. Përshëndetje,

  Për programet e karakterit proefsional, nuk ka nevojë të plotësohet kushti i notës mesatare. Rrjedhimisht ju mund të regjistroheni pa problem në një program 2-vjeçar të karakterit profesional.

 6. Përshëndetje Fjorida,

  Nuk di të them me shumë siguri, por besoj se mundesh ta bësh diçka të tillë.
  Të lutem pyet ndonjë pedagog që të ta sqarojë më mirë situtatën 🙂

 7. Çdo ndryshim që bëhet në sistemin arsimor bëhet në mënyrë të tillë që të jetë në dobi të nxënësit. Edhe për këtë rast sigurisht është menduar që është më e dobishme për nxënësin i cili e di drejtimin e tij 🙂