Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Gevio Tabaku

Student në UniversitetThemelues i Portalit Studentor.

Discy Latest Articles

Listat e Plota te Fituesve ne Universitete 2019 – 2020

Listat e Plota te Fituesve ne Universitete 2019 – 2020

Pas përfundimit të provimeve të Maturës, të gjithë maturantët kanë aplikuar me 10 preferencat e tyre pranë portalit U-Albania, duke i bërë këta të fundit konkurues për kuotat e alokuara në programet e studimit pranë universiteteve shqiptare. Listat e fituesve ...

Notat e Provimeve Të Maturës 2019

Notat e Provimeve Të Maturës 2019

Provimet e Maturës janë provimet më të rëndësishme të shkollës së mesme pasi ato shënojnë përfundimin e saj si dhe startimin e shkollës së lartë. Notat e provimeve të Maturës në provimin e gjuhës së huaj, gjuhës shqipe dhe letërsisë, ...

Skema e Vleresimit – Gjuhe e Huaj / Matura 2019

Skema e Vleresimit – Gjuhe e Huaj / Matura 2019

Më poshtë keni linkun që ju dërgon tek skemat e vlerësimit për gjuhën Angleze të Maturës Shtetërore 2019. Skema e Gjuhës Angleze, Varianti A: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/English-Varianti-A.pdf Skema e Gjuhës Angleze, Varianti B: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/English-Varianti-B.pdf   Skema e Gjuhës Frënge, Varianti A: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/French-Varianti-A.pdf ...