Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Gevio Tabaku

Student në UniversitetThemelues i Portalit Studentor.
 1. Me mire interesohu te sekretaria e shkolles sepse jam shume i sigurt qe do mund te te japin te gjitha informacionet qe te duhen :)

  • 0
 2. Mendoj se duhet te pyesesh te sekretaria per kete. E vetmja menyre qe te "cregjistrohesh" ne kete moment eshte duke u terhequr nga dega. Perseri, fol me sekretarine se do dine ata se cfare te bejne.

  • 0
 3. Eshte pak veshtire. Megjithate mos i humb shpresat sepse asnjehere nuk i dihet.

  • 0
 4. Pershendetje, Egziston nje seksion ne portalin tone qe mund te besh kerkese per libra. Kliko ketu: https://www.portalistudentor.al/shisni-librat-tuaj-te-vjeter/bli-libra-te-perdorur-universitet/

  • 0
 5. Menjehere pasi rregjistrohesh dhe merr konfirmim qe je i regjistruar ne ate dege mund te paraqitesh ne shkolle.

  • 0
 6. Teza nuk publikohet nga Ministria keshtu qe nuk e kemi te disponueshme. Skemen e vleresimit e ke gjetur besoj?

  • 0
 7. Do t'ju lajmerojne pedagoget e cdo lende se cfare libri duhet te blini. Zakonisht librat gjendet te Libri Universitar nese je ne Tirane.

  • 0