Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

blueeeeeeebl

Profil i Pakompletuar
  1. Mendoj se duhet te shohesh tregun e punes. Psikologjia do te te vlente me shume diku jashte se sa ne Shqiperi.

    • 0
  2. Gjimnazet e pergjithshme (publike) & seksionet dygjuheshe e kane koeficientin 1.4 . Ndersa gjimnazet private (jopublike), gjimnazet profesionale, etj ; e kane koeficientin 1 , mesa di une.

    • 0
  3. Nqs. del mire te provimet e matures dhe me kete mesatare qe ke, e kap mjekesine ne Tirane.

    • 0