Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Diana

Student në Shkollë të Mesme
  1. 1/2/5/7/8/10 sepse kane numer te lart kuotash .por nuk perjashtoj as te tjerat

    • 1
  2. Hahaha. Nje farmacist di po aq dije sa nje doktor. Eshte per te ardhur keq qe farmacisti quhet shites

    • 1
  3. Uroj ta fitosh. Une gabimisht ne vend te farmacise hodha imazheri.por nuk prita .pasi me doli informatika ekonomike qe ne fazen e pare 😕

    • 0