Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Awsomedarkness2

Student në Shkollë të Mesme

Discy Latest Pyetjet

Pershendetje, sapo jam crregjistruar per tu regjisrtuar raundin e trete,mund te me thote dikush nese duhet ta paguaj perseri ate faturen/20 mije lekeshin qe pagova ne raundin e pare.Lexova ne nje faqe qe nuk kam nevoje ta paguaj perseri por ...

Pershendetje kisha nje pyetje per sa i perket regjistrimit ne zoja e keshillit te mire. Motra ime ka vendosur te regjistrohet tek zoja e keshillit te mire ne farmaci per vitin e pare dhe ne kishim deshire qe vitin ...

Pershendetje. Nje shoqja ime e cila eshte ne vit te trete kete vit dhe eshte duke vendosur lendet me zgjedhje asaj i kane rekomanduar biologji, fizik, dhe informatik si tre lende baze pastaj psikologji per plotesim oresh. Asaj i pelqen ...

Kur plotesova formularin per lendet me zgjedhje aty ishte aplikimi per jashte te cilin une e zgjodha.Nese dikush ka mundesi te me jape informacion se kur ,ku,dhe cfare duhet te bej,nese ka mundesi nje shpjegim ne detaje ,mesa kam degjusr ...