Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Awsomedarkness2

Student në Shkollë të Mesme
  1. Sekretarja mua me tha qe:ne vit te pare kur ben farmaci duhet te besh edhe dy lende te mjekesise qe te shtojne kreditet,ne fund te atij viti ti ben nje provim qe merr 30 kredite pastaj te transferojne ne mjekesi ne vit te dyte ne po ate shkolle

    • 0
  2. Por mund te me orientosh se si mund te regjistrohem jashte mesa pashe universitet jashte kishin disa data rreth janarit.Nje shoqja ime kishte pyetur nje notere qe perkthente italisht dhe ajo i kishte thene se aplikimet per kete vit kane mbaruar, por mund te regjistroheshe ne janar

    • 0