Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Anonymous

Student në Shkollë të Mesme
 1. Po nuk besoj para ores 8 . Keshtu qe nese sdel asnje lajm me mire te jemi heret sesa vone mendoj une 😔

  • 0
 2. Une mendoj se me "kot" sesa mjekesia jane situatat ne te cilat disa te tjere mendojne se mund te kete ndonje dobi te marrit " miratimin e mases qe nuk e arriti dot mjekesine " se pikerisht kjo dege eshte kot ! Besoj se permiresimi I humorit ne kete rast eshte shume me kot ! Njerez mos u sillni sI "dLexo më shumë

  • 0
 3. Per mua me mire te besh nje kurs per estetist/e ose kuzhinier/e sesa punet sociale. Mendoj se kane shume ne teper treg se punet sociale !

  • 0
 4. Per te shtuar dyshoj te shtojne por mund te kete nga ata qe do çrregjistrohen dhe keshtu hapen kuotat ,ku I dihet?

  • 0
 5. Edhe une kisha nje shqetesim shendetsor gjate periudhes se provimeve dhe e nxorra mesataren vkm 9.72 qe ishte shume larg nga pritshmerite e mia . Beja surume 2 here ne dite dhe gjate provimit te letersise dhe matematikes gati sa nuk me zinte gjumi nga qetesuesat dhe perdorimi I kortizonit ate periudLexo më shumë

  • 2