image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Fizikë 1 - Përgatitje për provimin e …
Responsive image
avatar
12 orë mësimore

Fizikë 1 - Përgatitje për provimin e sezonit

Ky kurs online do të trajtojë të gjitha njohuritë që ju duhen në mënyrë që të dilni mirë në provimin përfundimtar të fizikës 1, duke analizuar tipin e ushtrimeve që do të bien në provim dhe duke i zgjidhur ato.

I përshtatshëm për:

Të gjitha degët e UPT që kanë lëndën "Fizikë 1" Të gjitha degët e FSHN, UT që kanë lëndën "Fizikë 1"
2,750 Lekë 3,590 Lekë
-23% ZBRITJE, KURSE 840 LEKË
Publikohet më:
Sezonin tjeter

Pasi produkti të publikohet, ju do njoftoheni nëpërmjet SMS në telefonin tuaj dhe më pas mund ta blini atë.

Ju nuk jeni të detyruar të paguani nëse nuk dëshironi ta blini produktin pas publikimit të tij.

Fito lekë duke shitur këtë produkt
Fitimi: 550 LEKË

Ju mund të fitoni të ardhura duke ia sugjeruar këtë produkt miqve ose personave të tjerë.

Kopjoni linkun e mësipërm dhe për çdo person që e hap atë dhe blen produkte brenda platformës tonë, ju do të fitoni lekë.

Linku i mësipërm shërben për të gjitha produktet. Fitimi juaj do të shtohet sipas çdo produkti që personi ka blerë.

Ju do të fitoni të ardhura vazhdimisht nga personat që regjistrohen nëpërmjet linkut tuaj, pavarësisht se kur ose se çfarë blejnë këta persona.

Ju duhet te regjistroheni per t'u bërë pjesë e programit dhe për të fituar të ardhura!

Çfarë do të mësosh?
Përshkrim i plotë i produktit

Kursi i fizikës 1 synon të trajtojë të gjitha temat mësimore që do të përbëjnë bazat e pyetjeve të provimit përfundimtar në këtë lëndë. Ky kurs ndahet ne disa video mësime të ndara në kapituj të caktuar në mënyrë që studentët të përgatiten më së miri për provimin përfundimtar të kësaj lënde.

Krahas kursit të regjistruar, studentët do të kenë të përfshirë edhe një provim përfundimtar testues, i cili do të jetë një simulim i provimit real. Ky provim përfundimtar do të ndihmojë të gjithë studentët të shohin nivelin e tyre në lënden e fizikës dhe të kuptojnë se tek të cilat koncepte kanë më shumë mangësi. Provimi në fund tregon edhe pikët si edhe notën përfundimtare që keni marrë në këtë provim online.

Ky kurs online do t'ju vijë në ndihmë në mënyrë të konsiderueshme pasi temat e trajtuara fokusohen tërësisht në njohuritë që duhet të keni në mënyrë që të dilni mirë në provimin përfundimtar.

Faqja Kryesore
Kurse/Provime Online
Shërbimet
Menu Kryesore