image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Analiza Matematike 1 - Përgat…
Responsive image
avatar Kleardo Dura
11 orë mësimore

Analiza Matematike 1 - Përgatitje për provimin e sezonit

Kursi i Analizës Matematike 1 synon që të përgatisë të gjithë studentët e vitit të parë që studiojnë pranë Universitetit Politeknik të Tiranës si edhe Fakultetit të Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës, me të gjitha njohuritë që u duhen në mënyrë që të arrijnë rezultate të larta në provimin përfundimtar.

I përshtatshëm për:

Të gjitha degët që kanë lëndën "Analizë Matematike 1" FSHN, UT, Fizikë FSHN, UT, Matematikë FSHN, UT, TIK FSHN, UT, ING. Matematike & Informatike
3,250 Lekë
4.9/5
POROSITE ME WHATSAPP
Keni nevojë për ndihmë? Na shkruani në WhatsApp duke shtypur butonin majtas.
Vlerësimet

Eleni Luka

Para 2 muajsh
Portali Studentor me kurset qe ka ofruar per studentet e te gjithe universiteteve , vecanerisht per deget e inxhinierise eshte nje menyre shume e mire per te arritur rezultate te kenaqshme. Kursi qe une si studente po ndjek eshte kursi I analize matematike 1. Shpjegimi I te gjithe koncepteve te kesaj lende ne kete kurs ishte I hollesishem dhe I kuptueshem. Une jam e kenaqur qe po e ndjek kete kurs dhe mendoj qe nepermjet ketij kursi do te kem rezultate shume te mira ne analize matematike 1. Une si nje studente e inxhinierise se ndertimit tirane jam e kenaqur qe po pergatitem me kete kurs dhe do tja keshilloja cdo studenti te inxhinierise te behej pjese e ketij kursi.

Orkida Loku

Para 2 muajsh
Eshte shume efikas dhe i dobishem per studentet pasi perqendrohesh ne temat kryesore, eshte nje menyre shume e mire per tu pergatitur per provime. Ua sugjeroj :)

Anxhela Bregu

Para 1 muaji
Per mendimin tim eshte nje kurs qe te ndihmon shume per pergatitjen e provimit te sezonit. Gjithashtu videoleksionet jane shume te qarta. E vleresoj me 5/5!

Emmanouela Alexaki

Para 1 muaji
Me duket shum mir ne shpjegim edhe po kuptoj disa gjera. E vlerësoj maksimalisht me 5 yje

Eni Isufaj

Para 1 muaji
Kursin nuk e kam ndjekurr rregullisht, por me aq sa kam pare re limitet me duket dicka qe ja ka vlere cdo qindarke dhe normalisht e vleresoj me 5 yje

…. Rexha

Para 1 muaji
Kursi me ka ndihmuar ne lenden Analize Matematike 1. Eshte here e pare qe marr 1 kurs nga platforma juaj dhe jam i kenaqur per sherbimin sepse cdo teme shpjegohej ne menyre teper te qarte duke filluar qe nga teoria dhe deri tek shembujt. Tani jam disi i lehtesuar dhe do te hyj pa frike ne provim. Shume faleminderit per mhndesite dhe sherbimet qe ofroni. E vleresoj me noten 5. Jam i kenaqur sepse per ato tema qe jepeshin shpjegimi ishte ne menyre te thjeshtesuar dhe i kuptueshem.

…. Dauti

Para 1 muaji
Duke qene se videot me kane ndihmuar shume e vleresoj me 5/5. Rregullat per zgjidhjen e ushtrimeve jane shume te kuptueshme dhe te permbledhura qarte. Me pak fjale ia vlen si kurs!

…. Shkambi

Para 1 muaji
Si kurs e vlerësoj maksimalisht me 5. Si kurs është i strukturuar shumë mirë, me koncepte të qarta, gjithçka në vendin e vet. Linjat e kapitujve dhe organizimi m'a ka thjeshtuar shumë punën e të mësuarit. Mezi pres të shikoj Algjebrën dhe Fizikën.

Elga Muhadri

Para 1 muaji
Pershendetje. Me aq sa kam par deri tani e vlersoj me 3.5/5 Eshte ndihmes e madhe per te mesuar me ane te kursit, ne shkoll arrij ti kuptoj me lehte. Sepse ne shkoll edhe s mund ti kapim te gjitha per aq ore sa bejm. Ndersa kursi te ndihmon duke qen se edhe mund ta rishikosh , mendoj qe ia vlen ky kurs. Faleminderit nga ju qe na ndihmoni qe te arrijm rezultate te mira

Matina Koprencka

Para 1 muaji
Programi mësimor
Mësimi 1
2 Leksione
Prezantimi i kursit dhe mënyra e të shpjeguarit (FALAS)
0:00:44
Shembull provimi dhe tipet ushtrimeve që do hasni në provim (FALAS)
0:04:08
Mësimi 2
5 Leksione
Hyrja në limite
0:11:05
Limiti i raportit të dy polinomeve kur x shkon në infinit
0:09:23
Limiti i raportit të dy polinomeve kur x shkon në a
0:11:15
Limiti i shprehjeve me rrenjë katrore
0:12:55
Limiti i shprehjeve me rrënjë kubike
0:11:52
Mësimi 3
5 Leksione
Njohja me tabelën e limiteve
0:08:58
Limiti i funksioneve trigonometrike kur x shkon në 0
0:16:38
Persëritje e identiteteve trigonometrike
0:06:15
Limitet e funksioneve trigonometrike kur x->a
0:19:08
Ushtrime trigonometrike të ndërthurura me rrënjë
0:11:46
Mësimi 4
6 Leksione
Hyrje tek limitet e funksioneve logaritmike dhe eksponenciale
0:08:24
Zbritja e dy eksponencialeve
0:10:18
Shembuj ushtrimesh me funksione logaritmike dhe eksponenciale
0:06:41
Vetitë e funksioneve logaritmike
0:01:20
Limiti i funksioneve logaritmike kur x shkon ne a
0:10:56
Përmbledhje
0:01:38
Mësimi 5
5 Leksione
Rregullat për gjetjen e bashkësisë së përcaktimit
0:04:30
Hyrja në vazhdueshmeri si edhe teori
0:04:21
Studimi i vazhdueshmërisë në një pikë
0:08:11
Studimi i vazhdueshmërisë në dy pika
0:38:38
Përmbledhje
0:01:30
Mësimi 6
7 Leksione
Njohja me derivatet dhe shembuj referuar tabelës
0:14:14
Derivati i funksioneve të përbëra
0:11:31
Derivati i funksioneve logaritmike
0:06:04
Derivati i funksioneve të pashtjelluara
0:10:54
Derivati i funksioneve parametrike
0:03:09
Ekuacionet e tangentes dhe pingules
0:09:18
Përmbledhje
0:01:46
Mësimi 7
4 Leksione
Asimptotat e funksionit
0:18:32
Studimi i monotonisë dhe i perkuelshmërisë
0:43:32
Rregulla e L'Hopitalit
0:02:03
Permbledhje
0:01:10
Mësimi 8
4 Leksione
Prezantim me diferencialin
0:01:53
Njohja me integralin, tabela e integraleve (integrale të thjeshta)
0:11:49
Vetia e pavarësisë së trajtës së integralit
0:36:40
Përmbledhje
0:01:20
Mësimi 9
2 Leksione
Integrimi nëpërmjet metodës së zëvendësimit
0:41:44
Përmbledhje
0:01:57
Mësimi 10
3 Leksione
Integrimi me pjesë
0:24:00
Integrimi i thyesave racionalë
0:46:30
Përmbledhje
0:00:44
Mësimi 11
3 Leksione
Integrali i caktuar
0:29:54
Syprina e figurave
0:21:13
Përmbledhje
0:02:20
Mësimi 12
8 Leksione
Njohja me serite numerike
0:04:17
Kriteri i mjaftueshem i konvergjences
0:03:26
Kriteri i Dalamberit
0:04:13
Kriteri i Koshiut
0:02:40
Dy kriteret e krahasimit
0:06:56
Serite alternative
0:03:44
Serite polinomiale
0:19:06
Permbledhje
0:01:48
Mësimi 13
1 Leksion
Provimi përfundimtar i kursit online - Testoni veten!
10 pyetje
Çfarë do të mësosh?

Limitet:

 • Njohja me tabelën e limiteve
 • Trigonometri sipas tabelës së limiteve
 • Përsëritje e identiteteve trigonometrike
 • Limitet e funksioneve trigonometrike kur x->a
 • Ushtrime trigonometrike të ndërthurura me rrënjë

Funksionet eksponenciale dhe logaritmike

 • Hyrje tek limitet e funksioneve logaritmike dhe eksponenciale
 • Zbritja e dy eksponencialeve
 • Shembuj ushtrimesh me funksione logaritmike dhe eksponenciale
 • Rregullat e funksioneve logaritmike
 • Limiti i funksioneve logaritmike kur X shkon në A

Vazhdueshmeria

 • Rregullat per gjetjen e bashkesise se percaktimit
 • Hyrja ne vazhdueshmeri si edhe teori
 • Studimi i vazhdueshmerise ne nje pike
 • Studimi i vazhdueshmerise ne dy pika

Derivatet, Pjesa e pare

 • Njohja me derivatet dhe shembuj referuar tabeles
 • Derivati i funksioneve te perbera
 • Derivati i funksioneve logaritmike
 • Derivati i funksioneve te pashtjelluara
 • Derivati i funksioneve parametrike
 • Ekuacionet e tangentes dhe pingules

Derivatet, Pjesa e dyte

 • Asimptotat e funksionit
 • Studimi i monotonise dhe i perkuelshmerise
 • Rregulla e L'Hopitalit

Integralet

 • Prezantim me diferencialin
 • Njohja me integralin, tabela e integraleve (integrale te thjeshta)
 • Vetia e pavaresise se trajtes se integralit

Integrimi me pjese dhe integrimi i thyesave racionale

 • Integrimi me pjese
 • integrimin e thyesave racionale
 • Integrali i caktuar
 • Syprina e figurave

Serite

 • Njohja me serite numerike
 • Kriteri i mjaftueshem i konvergjences
 • Kriteri i Dalamberit
 • Kriteri i Koshiut
 • Dy kriteret e krahasimit
 • Serite alternative
 • Serite polinomiale
Përshkrim i plotë i produktit

Kursi i Analizës Matematike 1 synon që të përgatisë të gjithë studentët e vitit të parë që studiojnë pranë Universitetit Politeknik të Tiranës si edhe Fakultetit të Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës, me të gjitha njohuritë që u duhen në mënyrë që të arrijnë rezultate të larta në këtë provim. Ky kurs online do ju ndihmojë që të përvetësoni disa nga njohuritë më të nevojshme për provimin final të Analizës Matematike dhe do ju jap shansin që të kuptoni konceptet kyç nëpërmjet shembujve praktikë të dhënë nga instruktori.

Fito lekë duke shitur këtë produkt
Fitimi: 650 LEKË

Ju mund të fitoni të ardhura duke ia sugjeruar këtë produkt miqve ose personave të tjerë.

Kopjoni linkun e mësipërm dhe për çdo person që e hap atë dhe blen produkte brenda platformës tonë, ju do të fitoni lekë.

Linku i mësipërm shërben për të gjitha produktet. Fitimi juaj do të shtohet sipas çdo produkti që personi ka blerë.

Ju do të fitoni të ardhura vazhdimisht nga personat që regjistrohen nëpërmjet linkut tuaj, pavarësisht se kur ose se çfarë blejnë këta persona.

Ju duhet te regjistroheni per t'u bërë pjesë e programit dhe për të fituar të ardhura!