image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Pershendetje! Shkruaj kete …
Corso TOLC - MED
Tolc Med Albania - Niveli 1
Para 1 muaji
Pershendetje! Bej kurse per pergatitjen e provimit hyres te mjeksise ne Itali. …

Pershendetje!
Shkruaj kete mesazh ne Portali Studentor per t'ju informuar te gjitheve ju maturante te vitit 2023 dhe nxenesit e viteve te dyta ne gjimnaz.
Per here te pare organizohen kurse online per te gjithe ju qe doni te studioni ne ITALI ne nje nga deget si Mjeksi, Veterinari, Biologji, Bioteknologji. Ky kurs do ju pergatise me shume me gjuhen italiane, fjalorin shkencor dhe do te punoni ushtrime dhe kuize nga tezat e zhvilluara me pare nder vite ne keto dege. Te gjithe te interesuarit te kontaktojne direkt ne faqen e instagramit @tolcmedalbania ose tek emaili [email protected] Faleminderit per kohen tuaj!

Ndryshuar para 1 muaji
Faqja Kryesore
Lajmet
Suporti
Shërbimet
Menu Kryesore