image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Pershendetje ! Cili eshte afa…
Xhovana Sadikaj
Xhovana Sadikaj - Niveli 4
Para 13 ditësh
S'ka bio

Pershendetje ! Cili eshte afati i fundit per aplikim per burs dhe cfare dokumentash nevojiten?

avatar
Klevi Gugallja - Niveli 4  
Para 9 ditësh | S'ka bio
Aplikimi per burse behet ne periudhen dhjetor-janar dhe per dokumentat do te te njoftoje sekretaria e universitetit.
Kthe Pergjigje
avatar
Xhovana Sadikaj - Niveli 4  
Para 4 ditësh | S'ka bio
Po kuota vjetore e universitetit kur paguhet?
Kthe Pergjigje
Faqja Kryesore
Lajmet
Suporti
Shërbimet
Menu Kryesore