image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
A ndryshon renditja jon ne ra…
Keti Keti
Keti Keti - Niveli 1
Para 18 ditësh
S'ka bio

A ndryshon renditja jon ne raundin e 2 apo ngelet aty ku kemi qen ?

avatar
Klevi Gugallja - Niveli 4  
Para 17 ditësh | S'ka bio
Ndryshon sepse numri i personava qe e hedhin degen eshte me i vogel po normalisht dhe numri i kuotave me i vogel
Kthe Pergjigje
Faqja Kryesore
Lajmet
Suporti
Shërbimet
Menu Kryesore