image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
kush ka info per pagesen e ra…
Greisi Stepa
Putynest - Niveli 1
Para 19 ditësh
:)

kush ka info per pagesen e raundit te dyte?? Une kisha ngelur ne provimin e matematikes dhe tani qe mora noten duhet te bej pagesen qe te aplikoj ne raundin e dyte por listat nuk jane shfaqur akoma ne U-Albania, pra nuk mund te marr faturen qe te iki te bej pagesen dhe afati eshte neser. Ndonje tjeter qe ka kete problem a ka info ju lutem pasi po na iken koha??

avatar
Xhovana Sadikaj - Niveli 4  
Para 19 ditësh | S'ka bio
Mesa di une duhet te hysh te portali edhe ta shkarkosh
Kthe Pergjigje
avatar
Klevi Gugallja - Niveli 4  
Para 18 ditësh | S'ka bio
Hyr ne portalin U albania te aplikimi A2 dhe shkarkoje.Pastaj shko paguaje te posta dhe dorezo nje kopje te fatures te gjimnazi ku ke qene.
Kthe Pergjigje
Faqja Kryesore
Lajmet
Suporti
Shërbimet
Menu Kryesore