image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Pershendetje! Pyetja ime esh…
Mbështetur nga:
post.user.get_full_name
Sunabe Sunniva - Niveli 1
Para 5 ditësh
S'ka bio

Pershendetje!
Pyetja ime eshte, nese universitetet i publikojnë me para listat e fituesve (p.sh 28 gusht), apo vetem ne date 31 ato bëhen publike??

avatar
Gevio Tabaku   
Para 4 ditësh | Themelues i PortaliStudentor.al
Do publikohen ne faqen web te cdo universiteti nga data 26-29 gusht. Te gjitha universitetet jane te detyruara t'i publikojne.
Kthe Pergjigje
avatar
Vini - Niveli 1  
Para 4 ditësh | Medicine♥️
Nese kemi fituar nje dege te caktuar ne ato data pra 26-29 dhe e duam ate dege duhet te vemi menjhere per regjistrim???
avatar
Sunabe Sunniva - Niveli 1  
Para 3 ditësh | S'ka bio
Faleminderit :)
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore