image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Pershendetje, si behet rangi…
Mbështetur nga:
post.user.get_full_name
Erisa 123 - Niveli 1
Para 9 ditësh
S'ka bio

Pershendetje,
si behet rangimi i studenteve te pranuar ne 3 raunde ?
Sepse disa nxenes te kosoves ende nuk kemi mbaruar me njehsim te dokumenteve dhe na duhet te aplikojme me raundin e 2 te ?

Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore