image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Pershendetje , nese nuk kemi…
Mbështetur nga:
post.user.get_full_name
Im Is - Niveli 1
Para 9 ditësh
S'ka bio

Pershendetje ,
nese nuk kemi ber vitin e 3 te fizik llogariter mesatarja e tre viteve vit1+vit2/3 apo ndryshe

avatar
Sunabe Sunniva - Niveli 1  
Para 5 ditësh | S'ka bio
Me duket se nese e ke kriter fiziken ne unin qe ke aplikuar dhe ti nuk ke bere fizik vitin e trete atëherë ajo llogaritet 4.0 (PS: nuk jam e sigurt :))
Kthe Pergjigje
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore