image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Nese hedh arkitekturen si deg…
Mbështetur nga:
post.user.get_full_name
x - Niveli 2
Para 9 ditësh
S'ka bio

Nese hedh arkitekturen si deg tek preferencat dhe del jeshile sj per procedohet pastaj?Apo ska mundesi te dal jeshile se eshte me konkurim?

avatar
Klevi Gugallja - Niveli 3  
Para 9 ditësh | S'ka bio
Pershendetje!Konkurimi zakonisht behet nga mesi i gushtit ndersa deget fillojne te dalin me date 31 gusht
Kthe Pergjigje
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore