image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Pershendetje! Kur mbyllet faz…
Mbështetur nga:
post.user.get_full_name
Xhovana Sadikaj - Niveli 3
Para 10 ditësh
S'ka bio

Pershendetje! Kur mbyllet faza e regjistrimit ne universitet per raundin e pare? Dhe nqs nuk ke mundesi te regjistrohesh ne raundin e par a i ke po te njejtat deg qe ke kapur ne raundin e par te vlefshme per raundin e dyt apo digjen deget?

avatar
Klevi Gugallja - Niveli 3  
Para 9 ditësh | S'ka bio
Pershendetje!Faza e pare e regjistrimeve ne universitet mbyllet me daten 15 shtator(mbaron faza e 7 e raudit te pare).Per sa i perket degeve,jo nuk i ke me po te njejtat dege sepse ngelen automatikisht vetem ato qe kane kuota te lira.
Kthe Pergjigje
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore