Matura Shteterore 2020

Përfundon provimi i gjuhës së huaj, Matura Shtetërore 2020

Sapo ka përfunduar provimi i gjuhës së huaj (provimi i anglishtes, provimi i frengjishtes, etj), i maturës shtetërore 2020.

Provimi nisi në oren 10:00 dhe përfundoi në 12:00, pra zgjati 2 orë. Provimi kishte 60 pyetje.

Skemat e vlerësimit dhe notat

Skemat e vlerësimit do të dalin shumë shpejtë gjatë ditës së sotme, ne do t'ju njoftojmë menjëherë pasi këto të fundit të dalin.

Notat e provimit të gjuhës së huaj për maturën 2020 do të dalin shumë shpejtë sepse provimi korigjohet elektronikisht. Ne do t'ju informojmë menjëherë sapo notat të dalin.

Komento më poshtë!