Per Maturantet

Notat e Provimeve Të Maturës 2022

Provimet e Maturës janë provimet më të rëndësishme të shkollës së mesme pasi ato shënojnë përfundimin e saj si dhe startimin e shkollës së lartë.

Notat e provimeve të Maturës në provimin e gjuhës së huaj, gjuhës shqipe dhe letërsisë, matematikës si edhe lëndëve me zgjedhje janë nota që sëbashku formojnë një mesatare të plotë që i bashkangjitet mesatares që ju keni për tre vitet e shkollës së mesme.

Notat për provimet e Maturës Shtetërore 2022 i gjeni këtu (shtypni mbi linkuk):

Mjafton të vendosni në faqen e mësipërme ID e maturantit dhe të zgjidhni provimin që dëshironi të kontrolloni dhe sistemi ynë do t'ju shfaq notën tuaj automatikisht.

Ju urojmë shumë suksese!

Komento më poshtë!