Matura Shteterore 2022

Matura Shteterore Letersi - Lista e veprave, Analiza & Komentet

Ministria e Arsimit ka shpallur publike listen me veprat letrare te cilat do te jene pjese e provimit te matures ne seksionin e letersise. Provimet e matures letersi kane pasur gjithnje nje veper letrare ku kerkohet puna kritike nga ana e maturanteve. Me poshte do te gjeni te gjitha veprat letrare si dhe analizat dhe komentet per secilen nga veprat e poshtegjendura.

Veprat e tjera do te shtohen ne menyre periodike. Eshte shume e rendesishme qe te shfletoni analizat e veprave letrare si edhe komentet perkatese per te kuptuar vepren ne thelbin e saj si edhe per te dale mire ne provimet e matures 2022.

Ju urojme suksese!

Titulli Linku
Prometeu i Mberthyer - Eskili https://www.portalistudentor.al/analizaletrare/prometeu-i-mberthyer-analize-e-vepres-matura-shteterore-2020/
Hamleti - Shekspiri https://www.portalistudentor.al/analizaletrare/hamleti-shekspiri-analize-letrare-dhe-koment-matura-shteterore-2020/
Fausti - Gete

Komento më poshtë!