Per Maturantet

Listat e Plota te Fituesve ne Universitete 2020 - 2021

Pas përfundimit të provimeve të Maturës, të gjithë maturantët kanë aplikuar me 10 preferencat e tyre pranë portalit U-Albania, duke i bërë këta të fundit konkurues për kuotat e alokuara në programet e studimit pranë universiteteve shqiptare. Listat e fituesve janë listat iniciale të të gjithë maturantëve aplikantë në programe të ndryshme studimi në universitetet tona, që janë shpallur fitues në këto programe.

Zakonisht, në këto lista shpallen fitues vetëm maturantët që kanë një mesatare më të lartë se 9.5, kështu që rrjedhimisht ju mund të jeni shumë poshtë listës por me kalimin e fazave mund të shpalleni fitues.

Listat e fituesve për çdo universitet:

Universiteti i Tiranës

Universiteti i Sporteve te Tiranes

KLIKONI KETU PER LISTAT E PLOTA TE FITUESVE

Universiteti Politeknik i Tiranes

 • Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit (FIN)
 • Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU)
 • Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
 • Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike (FIM)
 • Fakulteti i Gjeologjisë dhe i Minierave (FGJM)
 • Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike (FIE)
 • Fakulteti i Inxhinierise Matematike dhe Inxhinierise Fizike (FIM dhe IF)

LISTA NUK ESHTE SHPALLUR AKOMA! PASI TE SHPALLET DO E POSTOJME.

Universiteti Bujqesor i Tiranes

 • Fakulteti i Bioteknologjisë dhe Ushqimit
 • Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit
 • Fakulteti i Ekonomisë dhe Agrobiznesit
 • Fakulteti i Mjekësisë Veterinare
 • Fakulteti i Shkencave Pyjore

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE NE UNIVERSITETIN BUJQESOR TE TIRANES.

Universiteti i Mjekesise i Tiranes

KLIKONI KETU PER LISTEN E FITUESVE NE UNIVERSITETIN E MJEKESISE

FITUESIT E MJEKESISE SE PERGJITHSHME

FITUESIT E FARMACISE

FITUESIT E STOMATOLOGJISE

FITUESIT E INFERMIERISE

Universiteti Fan S. Noli Korce

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Universiteti i Vlores

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Universiteti i Durresit

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Universiteti i Shkodres

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Universiteti i Arteve

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Universiteti i Elbasanit

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Universiteti Albanian University

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Universiteti Metropolitan

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Universiteti Aldent

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Universiteti Polis

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Kolegji Universitar Wisdom

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Universiteti Mesdhetar

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Instituti Kanadez i Teknologjise

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Universiteti Luarasi

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Kolegji Esthetics & Style School

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Kolegji Profesional i Tiranes

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Kolegji Universitar Logos

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE'

Universiteti Europian i Tiranes

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Universiteti i New York

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Komento më poshtë!