Universiteti i Tiranes

pyetje

A kam shance qe ne raundin e 2 te kap serish deget qe kam djegur raundin e  te cilat kan nga 50-60 kuota ??

 

7 ditë 1 Përgjigja juaj 0

Përgjigja juaj ( 1 )

  1. Varet e sata do renditesh raundin e dyte dhe varet dhe nga dega qe do. Po besoj se do kesh shance ti fitosh prap.

Lini një përgjigje