Universitet

pyetje

Pershendetje nje maturant i nje shkolle profesjonale kam nje mesatare prej  7.9 per te katra vitet e shkolles dhe nje mesatare prej 7.5 e provimeve te matures, a mund ta kap dot inxhinjerin mekanike ne politeknikun e tiranes?. Gjithe te mirat

6 ditë 1 Përgjigja juaj 0

Përgjigja juaj ( 1 )

  1. Te them te drejten eshte pak veshtire me ate mesatare, por gjithsesi mund ta provosh sepse ka gjasa ta kapesh nga fazat e fundit.

Lini një përgjigje