Shkolle e larte

pyetje

Me mesatare te tre viteve te gjimnazit 9.88 , mesatare te provimeve 8.96 dhe vkm 9.42 a mund te kapi dege te mira per raundin e 2 ? Ju lutem me ktheni nje pergjigje .

6 ditë 2 përgjigje 0

përgjigje ( 2 )

  1. Shiko sa kuota kane mbetur tek mjekesia.
    Deget ekonomike tek Feut i kap.

  2. Faleminderit shume !

Lini një përgjigje