Pyetje

pyetje

Ju lutem ne cilin link mund te gjejme edhe sa kuota te lira Kane mbetur per raundin e dyte per te gjitha universitetet?

4 ditë 2 përgjigje 0

përgjigje ( 2 )

  1. Shko tek portali u-albain , kliko te ikona kendi i maturantit dhe aty do shfaqet linku me kuotat e lira .

Lini një përgjigje