Pyetje

pyetje

Sa kuota te lira kane mbetur ne tiran dega drejtesi.

Po teknik dentare mund ta kap raundin e dyte me mesatare te pergjithshme 8.2

5 ditë 1 Përgjigja juaj 0

Përgjigja juaj ( 1 )

  1. Drejtesia ka 38 kuota te lira.
    Me 8.2 nuk besoj se mund ta kapesh teknike dentare sepse ka shume me mesatare me te mire dhe deget e mjeksise kane shume pak kuota te mbetura.

Lini një përgjigje