Pyetje

pyetje

Ju lutem kam nje pyetje dhe dua nje mendim,cila dege ja vlen me shume ekonomiksi apo finance kontabilitet dmth kush ka prioritet me shume dhe mundesi punesimi me te mire ne te ardhmen?

6 ditë 1 Përgjigja juaj 0

Përgjigja juaj ( 1 )

  1. Mundesia e punesimit varet me shume nga masteri qe do besh ne fund . Gjithsesi si dege normal qe financa eshte me e mira.

Lini një përgjigje