përgjigje ( 2 )

  1. Per mendimin tip jep provim ate lende ku ti ndihesh i sigurt se do te marresh nje note te larte. Cfaredo te besh te merret per baze sepse njoh une qe e kane fituar si dege dhe duke bere ekonomine qytetarine biologjine e shume te tjera.

Lini një përgjigje