Pershendetje .

pyetje

Me mesataren e pre viteve 6.43 dhe notat e provimeve 7.67 a mund te kap degen e psikologjin ,pun sociale ose te gjuhet e huaja dhe nese po cilen gjuh kam me shum shance te lutem?

5 muaj 1 përgjigje 1

përgjigje ( 1 )

  1. Mesatarja per punwn sociale eshte 6.5 ne varsi te llogaritjes te notes perfundimtare pasi notat e prvm kajn shm pesh

Lini një përgjigje