Mjeksia

pyetje

Kam mesataren e shkolles 9.3 dhe ne provime kam marre 7,8,8,8.Lende me zgjedhje biologji.A mund te kap deget e mjeksise?Po inxhinierine e ndertimit?

Ps.ne tirane

2 muaj 4 përgjigje 0

përgjigje ( 4 )

  1. Mjekesine e pergjithshme nuk mendoj se mund ta kapesh. Edhe per deget e tjera eshte goxha veshtire. Sa per inxhinierine, nuk di te them me siguri por edhe mund te arrish ta kapesh nga fazat e fundit. Suksese!

  2. Po une qe i kam provimet 9.38 8.6 8.1 dhe 9.50 e kap dot farmacine

  3. Mesatarja e 3 viteve pa provimet 9.9 po inxhinierit i kap dot se njera me tha jo

Lini një përgjigje